Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

11. 05. 2019. 10:07   >>  10:06

UDARIO NAVIJAČA

Nejmaru tri meča suspenzije

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Francuske kaznila je Nejmara sa tri utakmice neigranja, plus dvije uslovno, zbog incidenta poslije finala Kupa protiv Rena.

Nakon što je Ren u finalu Kupa Francuske pobijedio PSŽ poslije penala, Nejmar je na stepenicama stadiona "Francuska", dok se penjao ka svečanoj loži da primi medalju, udario jednog navijača koji ga je vrijeđao.

Taj isti navijač je vrijeđao i ostale igrače PSŽ-a, među kojima i Đanluiđija Bufona i Marka Veratija, ali su ga oni ignorisali. Kazna izrečena Nejmaru stupa na snagu u ponedjeljak, pa će tako Brazilac biti u sastavu PSŽ-a na sutrašnjem meču protiv Anžea.

Nejmar će potom propustiti posljednja dva kola Lige 1, kao i meč Superkupa Francuske 3. avgusta. PSŽ je ocijenio da je kazna preoštra i najavio da će se žaliti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније