Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

12. 05. 2019. 11:58 >> 11:59

PREMIJER LIGA

Salah se oporavio, igra protiv Vulvsa

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah biće spreman za meč protiv Vulverhemptona u posljednjem kolu Premijer lige.

"Crveni" od 16 časova na "Enfildu" igraju posljednji meč sezone pred svojim navijačima, a pobjeda uz kiks Mančester sitija u Brajtonu, donijela bi im titulu prvaka poslije 29 godina.

Salah je zbog povrede propustio nedavno revanš meč polufinala Lige šampiona sa Barselonom (4:0), ali sada je sve u najboljem redu.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da je sa Egipćaninom sve u redu i da će najvjerovatnije zaigrati od početka.

"Salah se osjeća dobro. Vidjeli ste kako je skakao poslije pobede nad Barselonom. Trčao je i odradio je trening sa ekipom", rekao je Klop

Džordan Henderson i Endrju Robertson su se takođe žalili na povrede poslije meča sa Barselonom ali su izrazili želju da igraju protiv Vulvsa.

Što se tiče Salaha, za njega će ovo biti bitan duel iz još jednog razloga. On je vodeći strelac Premijer lige sa 22 gola i ima priliku drugu godinu zaredom da osvoji Zlatnu kopačku u Premijer ligi.

Iza njega su trenutno tri igrača sa po 20 golova, Serhio Aguero (Mančester siti), Pjer Ajmerik Obamejang (Arsenal) i klupski kolega Sadio Mane.

Ukoliko Salah ponovo bude najbolji, biće prvi u istoriji koji je uspio da bude na čelu liste strijelaca u ligi iz redova "crvenih".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније