Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

12. 05. 2019. 14:34 >> 14:33
1

DEFANZIVAC LIVERPULA

Van Dajk igrač sezone u Premijer ligi

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk izabran je za najboljeg igrača Premijer lige u ovoj sezoni.

Nedugo pošto ga je Udruženje profesionalnih igrača proglasilo najboljim, to isto je uradila i Premijer liga.

Holanđanin je igrao na svih 37 mečeva za Redse, propustio je svega 35 premijerligaških minuta, a ekipa je uz njegovu pomoć imala 20 mečeva bez primljenog gola.

Van Dajk je pobijedio u konkurenciji kolega iz tima, Sadija Manea i Mohameda Salaha, te fudbalera Mančester sitija, Serhija Aguera, Bernarda Silve i Rahima Sterlinga, kao i Edena Azara iz Čelsija.

Pobjednik je odlučen kombinacijom glasova posjetilaca sajta Premijer lige, kapitena svih 20 klubova i panela fudbalskih eksperata, a na mjestu laureata naslijedio je kolegu iz tima Mohameda Salaha koji je bio najbolji prošle sezone.

"Velika mi je čast, osjećam ogroman ponos. Bez svih u Liverpulu, saigrača, navijača i članova stručnog tima, tako nešto ne bi bilo moguće. Zahvalan sam im svima na pomoći. Cijela sezona u Premijer ligi bila je izvanredna. Jedino što smo morali da se borimo za vrh sa drugim jakim timom. Bilo je uživanje gledati sve to, posebno za neutralne navijače", rekao je Van Dajk.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније