Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 05. 2019. 19:15 >> 19:13

ODBRANA PRIORITET

Tuhel: Nije realno da dovedemo Grizmana

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da dovođenje fudbalera Antoana Grizmana "nije realan cilj", pošto mora da pojača odbranu ekipe.

Grizman je najavio da će na kraju sezone napustiti Atletiko Madrid, a za njega su zainteresovani brojni klubovi.

Uz Kilijana Mbapea, Nejmara, Anhela Di Mariju i Edinsona Kavanija, Pari Sen Žermenu ne treba novi napadač, a Tuhel želi da pojača odbranu, kako bi ekipa ostvarila uspjeh u Ligi šampiona.

"Grizman može da igra u svakoj ekipi na svijetu. To bi zadovoljilo svakog trenera, ali trenutno, to nije realno (za Pari Sen Žermen). Tražimo igrače određenih profila, mora biti realno. Trebaju nam defanzivci, moramo od toga da počnemo", rekao je Tuhel.

Pari Sen Žermen je osvojio šestu titulu u francuskom prvenstvu u posljednjih sedam godina, ali nije uspio da odbrani Kup i Liga kup. Takođe, ekipa je treću godinu uzastopno u osmini finala eliminisana iz Lige šampiona.

"Sljedeće sezone moramo da promijenimo mnoge stvari. Moramo da oformimo tim pouzdanih igrača, igrača koji će imati kapacitet da igraju mnogo utakmica na visokom nivou", naveo je Tuhel.

On je od januara imao mnogo problema sa povredama igrača među kojima su Nejmar, Tijago Silva, Tomas Munije, Markinjos, Kavani i Di Marija.

"Znamo kako da igramo, što je najvažnije. Potrebni su nam odbrambeni igrači, ali i da promijenimo naš stil i mentalitet. Ali, ne previše. To je obavezno ako želimo da napredujemo", dodao je Tuhel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније