Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 05. 2019. 19:20 >> 19:22

IDE NAKON 11 GODINA

Kompani napušta Siti i odlazi u Anderleht

Kapiten fudbalera Mančester sitija Vensan Kompani saopštio je danas da napušta taj klub i prelazi u Anderleht gdje će biti igrač i trener.

Kompani poslije 11 godina napušta Siti, sa kojim je osvojio četiri titule u Premijer ligi, dva FA kupa i četiri Liga kupa.

On je u saopštenju na društvenim mrežama naveo da se odlazak iz kluba "ne čini stvarnim".

"Došlo je vrijeme da odem. Zahvalan sam svima koji su me podržavali na ovom posebnom putu, u veoma posebnom klubu. Sjećam se prvog dana, jasno koliko i posljednjeg. Sjećam se ljubaznosti koju sam dobio od ljudi iz Mančestera. Nikada neću zaboraviti kako su mi navijači ostali vjerni kada je sve bilo dobro, a posebno u lošim trenucima. Uprkos svemu, uvijek ste me podržavali i inspirisali da nikada ne odustanem. Mančester siti mi je dao sve. Pokušao sam da vratim sve što sam mogao", naveo je belgijski fudbaler.

On je rekao da je potpisao trogodišnji ugovor sa Anderlehtom, gdje će biti igrač i trener.

"Odlučio sam da prihvatim izazov u Anderlehtu. Biću igrač i trener. Želim da podijelim znanje narednim generacijama 'ljubičastih'. Uz to, dodaću i dio Mančestera u srce Belgije", naveo je Kompani.

"Možda će vas ovo iznenaditi. To je najstrastvenija i najracionalnija odluka koju sam donio", rekao je Kompani, koji je kao šestogodišnjak došao u Anderleht.

Anderleht je dolazak 33-godišnjeg Kompanija nazvao "povratkom princa".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније