Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 05. 2019. 22:53 >> 22:53

JUVE NERIJEŠENO

Napoli razbio Inter

Fudbaleri Juventusa odigrali su večeras na svom terenu neriješeno 1:1 protiv Atalante, u pretposljednjem, 37. kolu italijanskog prvenstva.

Klub iz Bergama poveo je 33. minutu golom Josipa Iličiča, a crno-bijeli su izjednačili golom Marija Mandžukića u 80. minutu.

Juventus je osvojio šampionsku titulu, prvi je na tabeli sa 90 bodova, a Atalanta je treća sa 66 bodova.

Napoli je na svom terenu pobijedio Inter sa 4:1.

Tim iz Napulja je poveo u 16. minutu golom Pjotra Zelinjskog, a drugi gol postigao je Dris Mertens u 61. minutu. Poslije njega, dvostruki strijelac bio je Fabijan Ruis u 71. i 78. minutu. Jedini gol za Inter postigao je Mauro Ikardi iz penala u 81. minutu.

Napoli je drugi na tabeli sa 79 bodova, a Inter je četvrti sa 66 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније