Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 05. 2019. 11:57   >>  11:56

ITALIJANSKI MEDIJI

Gvardiola preuzima Juventus 4. juna

Fudbalski klub Juventus imenovaće 4. juna Pepa Gvardiolu za novog trenera, prenijeli su danas italijanski mediji.

Italijanska agencija AGI prenijela je da je Gvardiola pristao da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Juventusom i da će zarađivati 24 miliona eura po sezoni.

AGI je navela da će sadašnji trener Mančester sitija potpisati ugovor 4. juna, a da će biti predstavljen 10 dana kasnije.

Istu informaciju objavio je i Radio Sportiva, kao i Onda Cero, koji je prenio da je Gvardiola u utorak bio na razgovorima u Milanu sa sportskim direktorom Juventusa Fabiom Paratičijem.

Juventus je otkazao posjete klupskom muzeju na stadionu Alijanc za 14. jun, što je uvećalo spekulacije da će Gvardiola tada biti predstavljen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније