Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 05. 2019. 21:57   >>  21:56

IDE U JAPAN?

Huanfran napušta Atletiko Madrid

Fudbaler Atletiko Madrida Huanfran saopštio je danas da napušta taj klub poslije osam sezona.

Huanfran je 2011. godine iz Osasune prešao u Atletiko, za koji je odigrao 355 utakmica i postigao šest golova.

Njemu je istekao ugovor i nije želio da potpiše novi jednogodišnji koji mu je ponudila uprava.

"Ovo su moji posljednji dani u Atletiku. Ovo je moja kuća, a ovo je bila divna godina, najbolja u mojoj karijeri. Proživio sam lijepe trenutke, ali sam se i mučio. Moje porijeklo je iz Madrida, moj otac je bio navijač Reala, ali sam ja vrlo brzo postao navijač Atletika. Sjajno je što sam ovdje važan i ponosan sam na to što sam legenda Atletika", rekao je Huanfran.

On je osvojio šampionsku titulu sa Atletikom u Primeri, dva trofeja Lige Evropa, dva Superkupa Evrope, Kup kralja i Superkup Španije, a igrao je i u dva finala Lige šampiona.

Huanfran je jedan u nizu defanzivaca koji ovog ljeta odlaze iz Atletika, Lukas Ernandes otišao je u Bajern, a spekuliše se da je Dijego Godin na korak od prelaska u Inter.

On nije otkrio za koji klub će igrati, a španski mediji spekulišu da bi mogao da ode u Japan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније