Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

sportklub.rs [ Objavio: O.Z. ]

23. 05. 2019. 20:20 >> 20:21
1

IZ SITIJA DEMANTUJU ITALIJANE

"Gvardiola u Juventusu? Lažne vijesti"

Pep Gvardiola neće preći iz Mančester sitija u Juventus, tvrdi član upravnog odbora engleskog šampiona Alberto Galasi.

Jedna od vodećih italijanskih agencija saopštila je u četvrtak da će Juventus predstaviti Gvardiolu kao novog trenera već 14. juna.

"Kao član upravnog odbora, bio sam iznenađen kada sam pročitao tu besmislicu. Pep je naš trener i želi da ostane. Nije mu jasno kako niko ne sluša ono što govori. Sve su to lažne vijesti", kazao je Galasi, a prenio italijanski Skaj Sport.

"Prvo što ozbiljan klub radi u ovakvim situacijama je da kontaktira drugi klub. Bilo bi nezamislivo da Siti ne zna da je predstavljanje Gvardiole u Juventusu tek za nekoliko dana. Ta priča nema osnova".

Italijanska agencija AGI prenela je da je Gvardiola pristao da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Juventusom i da će zarađivati 24 miliona eura po sezoni.

Juventus je otkazao posjete klupskom muzeju na stadionu Alijanc za 14. jun, što je uvećalo spekulacije da će Gvardiola tada biti predstavljen.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније