Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 05. 2019. 17:37 >> 17:35

HENES POTVRDIO

"Bajern zainteresovan za Sanea"

Predsjednik Bajerna iz Minhena Uli Henes potvrdio je danas da je klub zainteresovan za fudbalera Mančester sitija Leroja Sanea.

Upitan da li bi želio da se Sane vrati u Bundesligu, Henes je odgovorio: "Da, trenutno se bavimo tim imenom".

Uprava Mančester sitija želi da produži ugovor sa Saneom, a sa njemačkim reprezentativcem pregovara još od septembra.

Bajern traži zamjenu za Arjena Robena i Franka Riberija, koji napuštaju klub poslije subotnje utakmice finala Kupa protiv Lajpciga.

Sane je 2016. godine iz Šalkea prešao u Siti i bio je jedan od najvažnijih igrača u osvajanju titule u Premijer ligi u sezoni 2017/2018, ali nije pozvan u reprezentaciju Njemačke za Svjetsko prvenstvo u Rusiji prošlog ljeta.

Ove sezone je osvojio triplu krunu sa Sitijem. On je u 21 prvenstvenoj utakmici bio starter, a još 10 puta ušao je u igru sa klupe. Postigao je 10 golova u Premijer ligi i šest u kup takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније