Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

30. 05. 2019. 08:39 >> 08:39

UPRKOS PORAZU

Emeri: Arsenal ima budućnost

Trener Arsenala Unaj Emeri rekao je da taj klub ima budućnost uprkos porazu u finalu Lige Evrope i naveo da mnogi fudbaleri žele da ostanu bez obzira na to što naredne sezone neće igrati Ligu šampiona.


"Veoma smo smireni i pozitivan sam kada je riječ o budućnosti Arsenala. Ovo je veliki klub, Arsenal je veliko ime u svijetu fudbala. Mnogo fudbalera želi da igra ovdje", rekao je Emeri poslije poraza u finalu Lige Evropa od Čelsija.

Arsenal je u finalu u Bakuu izgubio sa 4:1 i naredne sezone neće igrati Ligu šampiona, s obzirom da to pravo nije izborio ni u Premijer ligi Engleske.

Emeri je naveo da je Čelsi zasluženo pobijedio.

"Imali smo šanse, ali je prvi gol promijenio utakmicu. Mi smo u jednom procesu i moramo da budemo jaki. Još nemamo to što je potrebno da budemo u ravni sa najboljima, ali sljedeća sezona može mnogo toga da donese", kazao je Emeri.

Španski trener nije želio da govori o prelaznom roku, posebno zbog toga što, po njegovim riječima, Arsenal ima veliku bazu mladih igrača koji su željni dokazivanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније