Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 06. 2019. 19:26   >>  19:25

KLUBOVI SE OPRAŠTAJU OD REJESA

"Počivaj u miru, Hose"

Nekadašnji klubovi i saigrači opraštaju se od španskog fudbalera Hosea Antonija Rejesa, koji je poginuo danas u saobraćajnoj nesreći u Španiji.

"Naše misli su sa njegovom porodicom, prijateljima i saigračima. Hose će uvijek imati posebno mjesto u našim srcima. Odigrao je 110 utakmica i postigao 23 gola za Arsenal i dao je nezaboravan doprinos u našoj seriji od 49 utakmica bez poraza. Počivaj u miru, Hose", navodi se u saopštenju Arsenala.

Španski fudbaler Hose Antonio Rejes poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Utreri, njegovom rodnom gradu.

Vijest da je 35-godišnji fudbaler izgubio život prvo je potvrdila i Sevilja, klub u kojem je ponikao.

"Nijesmo mogli da potvrdimo goru vijest. Naš voljeni Hose Antonio Rejes poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Počivaj u miru", navela je Sevilja na svom tviter nalogu.

Rejes je upravo iz Sevilje prešao u Arsenal u januaru 2004. godine.

Njegov saigrač iz Arsenala i legenda tog kluba Tijeri Anri naveo je da je Rejes bio "sjajan fudbaler, odličan saigrač i izuzetna čovjek".

Fredi Ljungberg je, takođe, odao počast Rejesu.

"Otišao je prerano. Moje misli su sa njegovom porodicom i prijateljima", naveo je Ljungberg.

Oglasio se i Real Madrid za koji je Rejes igrao u sezoni 2006/07, Benfika za koju je igrao u sezoni 2008/09, kao i Ekstramadura čiji je dres posljednji nosio.

"Slomljen sam. Razbijen. Nemam riječi. Uvijek ćemo te se sjećati, prijatelju", napisao je kapiten Real Madrida Serhio Ramos.

Saučešće porodici, prijateljima i saigračima uputili su brojni klubovi, među kojima i Totenhem, Barselona, Mančester junajted, Lester, Njukasl, Roma, Čelsi...

Rejes je u svojoj karijeri igrao za Sevilju, Arsenal, Real Madrid, Atletiko Madrid, Benfiku, Espanjol, Kordobu, Ksinjiang i Ekstramaduru.

Hose Antonio Rejes je pet puta u karijeri osvajao trofej u Ligi Evropa, tri puta sa Seviljom i dva puta sa Atletikom. Sa Arsenalom je bio prvak Premijer lige, dok je sa Realom osvojio Primeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније