Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 06. 2019. 16:57 >> 16:58

U RODNOM GRADU

Sahranjen Hose Antonio Rejes

Španski fudbaler Hose Antonio Rejes, koji je u subotu stradao u saobraćajnoj nesreći, sahranjen je danas u rodnoj Utreri.

Kovčeg s njegovim tijelom juče je najpre bio izložen na stadionu Sevilje, gdje mu je poštu odalo više od 11.000 navijača, a potom je prenijet u gradsku skupštinu.

Rejes je sahranjen danas u obližnjoj Santa Marija de Mesi, a kovčeg je bio pokriven zastavom Sevilje.

Hose Antonio Rejes je upravo u Sevilji i započeo svoju fudbalsku karijeru 1994. godine. On je ta prvi tim Sevilje debitovao u sezoni 1999/2000.

On je, pored Sevilje, igrao i za Arsenal, Real Madrid, Atletiko Madrid, Benfiku, Espanjol, Kordobu, Ksinjiang i Ekstramaduru.

Pet puta u karijeri je osvajao trofej u Ligi Evropa, tri puta sa Seviljom i dva puta sa Atletikom. Sa Arsenalom je bio prvak Premijer lige, dok je sa Realom osvojio Primeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније