Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 06. 2019. 23:11 >> 23:11

"DOBRO BI SE SVE UKLOPILO"

Bekenbauer želi da Klop preuzme Bajern

Legenda Bajerna iz Minhena Franc Bekenbauer rekao je danas da bi želio da Jirgen Klop jednog dana postane trener tog fudbalskog kluba.

Klop je u subotu predvodio Liverpul do trofeja u Ligi šampiona, pobjedom protiv Totenhema od 2:0 u Madridu.

Vlasnici Liverpula Fenvej sports grup nedavno su saopštili da žele da produže ugovor sa Klopom, koji ističe 2022. godine.
Klop je osvojio dvije šampionske titule u Bundesligi sa Borusijom iz Dortmunda, odakle je prešao u Liverpul. Bekenbauer je izrazio želju da se Klop vrati u Bundesligu i preuzme Bajern.

"Želio bih da Klop jednog dana dođe u Bajern, dobro bi se sve uklopilo. Jirgen je u Njemačku donio novi tip fudbala. Ono što je počeo u Dortmundu, unaprijedio je u Liverpulu", rekao je Bekenbauer za Bild.

Počasni predsjednik Bajerna upitao je i zbog čega bi Klop želio da ostane u Engleskoj na duži period.

"Mislim da vam posao u Engleskoj oduzme energiju. Kao trener u Premijer ligi imate mnogo više odgovornosti nego trener u Bundesligi. Uz dva kup takmičenja i nešto veću ligu, broj utakmica je mnogo veći nego u Njemačkoj", naveo je on.

Klop je rekao da je njegova budućnost na Enfildu.

"Volim Franca (Bekenbauera) i on mene voli, ali imam višegodišnji ugovor sa Liverpulom. Draže mi je što je to rekao, nego da je rekao i mislio da ne mogu da budem trener Bajerna. Ali, Bajern i Borusija Dortmund imaju veoma dobre trenere, a šta može da se dogodi za pet ili više godina, ne znam. Možda će potpuno drugačiji treneri biti za taj posao", rekao je Klop za Bild.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније