Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 06. 2019. 17:05 >> 17:05

MARADONA UVJEREN

"Mogu da budem trener Junajteda"

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je da može da bude uspješan trener Mančester junajteda, prenijeli su danas britanski mediji.

Junajted će sljedeće sezone igrati u Ligi Evropa, poslije samo dvije pobjede u posljednjih 12 utakmica u svim takmičenjima pod vođstvom trenera Ole Gunara Solšera.

Solšer je u martu potpisao trogodišnji ugovor sa Junajtedom, a Maradona, koji predvodi meksički drugoligaški klub Dorados, vjeruje da ima sve što je potrebno da vrati nekadašnju slavu engleskom klubu.

"Ako Mančester junajtedu treba trener, ja sam čovjek za to. Znam da prodaju mnogo dresova širom svijeta, ali moraju i da osvajaju trofeje. Ja to mogu da uradim za njih. Dugo je Mančester junajted bio moj omiljeni engleski klub. Bilo je mnogo velikih igrača i sjajnog tima kod Aleksa Fergusona", rekao je Maradona za Magazin 4-4-2.

"Ali, sada moram da kažem da mi je omiljen Mančester siti. Znam da ne bi trebalo tako da mijenjam, ali to je zbog Serhija Aguera. Mnogo razgovaramo i on igra u veoma dobrom timu", dodao je Maradona.

On je rekao da mu se u Junajtedu dopada Ander Erera, ali je kritikovao jednog francuskog reprezentativca.

"Pol Pogba? On ne radi naporno koliko bi trebalo", dodao je bivši argentinski reprezentativac.

Maradona je podsjetio da je igrao na Old Trafordu u četvrtfinalu Kupa pobjednika kupova, u sezoni 1983/1984.

"Kakava buka, kao da smo igrali na Bombonjeri", naveo je Maradona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније