Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Arena / Pobjeda ]

06. 06. 2019. 10:24   >>  10:23

DANAS 2. KONTROLNI MEČ

Peković: Važna pobjeda protiv S. Makedonije

Omladinska reprezentacija Crne Gore igraće danas protiv selekcije Sjeverne Makedonije drugi prijateljski meč.

Naši omladinci prije dva dana slavili su minimalnim rezultatom od istog rivala na stadionu "Boris Trajkovski" u Skoplju.

Bio je to meč u kojem su "sokoli" pružili veoma dobru partiju, ali su propustili priliku da stignu i do ubjedljivije pobjede.

"Veoma dobro smo ušli u utakmicu, u prvom poluvremenu osim gola stvorili još nekoliko dobrih prilika. U nastavku je Sjeverna Makedonija bila ofanzivnija, mi smo u nekim situacijama morali biti smireniji, ali smo ipak uspjeli da sačuvamo gol. Moramo biti zadovoljni, ovo je veoma važna pobjeda za nas", istakao je selektor Milorad Peković.

Današni drugi pripremni meč Crne Gore i Sjeverne Makedonije igra se takođe u Skoplju, od 12 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније