Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 06. 2019. 23:35 >> 23:39
1

"SOKOLI" REALNI NAKON MEČA

I bod znači, zaslužili izjednačenje

Nakon svega što se izdešavalo prije utakmice, u reprezentaciji Crne Gore zadovoljni su osvojenim bodom protiv Kosova.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je večeras u Podgorici sa Kosovom neriješeno 1:1, u utakmici trećeg kola A grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmica pod Goricom imala je svoju predigru, pa su zbog pritiska iz Beograda protiv Kosova odbili da igraju fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković.

Iz istih razloga na klupi nijesu bili ni selektor Ljubiša Tumbaković i njegov prvi pomoćnik Saša Janković.

I na terenu je krenulo loše po "sokole" jer je Kosovo povelo u 25. minutu.

Međutim, kada su gosti bili blizu drugog gola, Stefan Mugoša je izjednačio u 65. minutu.

"U prvom poluvremenu nijesmo bili dobri, ali i nismo iskoristili neke šanse, onda smo primili gol. U nastavku smo bili bolji, izašli smo na teren spremni na sve. Žao mi je što nijesmo upisali tri boda", rekao je Mugoša.

U finišu meča je bilo sve otvoreno, Nakon izjednačujućeg gola i Crna Gora je mogla do pobjede.

"Ni remi nije loš. Znači nam bod nakon svega. Sada moramo da se oporavimo i da u Češkoj probamo da uradimo nešto više", istakao je Mugoša.

Jedan od junaka meča i je i golman Milan Mijatović, koji je večeras dobio povjerenje ispred Danijela Petković. Golman Budućnosti je imao nekoliko dobrih intervenicija, koje su naš tim zadržale u igri.

"Nije bilo lako, oni su dobra ekipa. Pokazali su to i večeras, sreća je što smo uspjeli da se saberemo i dignemo u nastavku, da dođemo do zasluženog izjednačenja", kazao je Mijatović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније