Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2019. 00:23 >> 07:57
48

KRŠIO PROFESIONALNE OBAVEZE

FSCG smijenio Tumbakovića

Ljubiša Tumbaković smijenjen sa kormila fudbalske reprezentacije Crne Gore nakon što je odbio da vodi utakmicu sa Kosovom, saopšteno je iz FSCG.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore održao je večeras vanrednu sjednicu zbog dešavanja u i oko "A reprezentacije" uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za EURO 2020 protiv selekcije Kosova.

“Članovi Izvršnog odbora donijeli su jednoglasnu odluku o smjeni dosadašnjeg selektora nacionalne selekcije Ljubiše Tumbakovića zbog odluke da ne vodi ekipu na pomenutoj utakmici, što predstavlja neprijatno iznenađenje i kršenje profesionalnih obaveza definisanih ugovorom. Takođe, Izvršni odbor je odlučio da nacionalni tim na utakmici sa Češkom sa klupe predvodi tandem Miodrag Džudović i Dragoje Leković", navodi se u saopštenju.

Članovi Izvršnog odbora izrazili su ogromno žaljenje što su pritisci iz pojedinih krugova učinili da u ovom važnom meču za nacionalni tim ne nastupe Filip Stojković i Mirko Ivanić, i što su nesportske stvari u ovom slučaju pobijedile fudbal i sport.

Podsjetimo, Tumbaković, kao i dvojica fudbalera Crvene Zvezde, Marko Ivanić i Filip Stojković, koji su rođeni u Srbiji, ali nastupaju za crnogorsku selekciju, prethodnih dana su bili izloženi velikim pritiscima i prijetnjama od strane navijačkih frakcija iz Beograda, kako pomenuti trener i igrači ne bi nastupili protiv selekcije Kosova.

Пратите нас на

Коментари48

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније