Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Arena/Pobjeda [ Objavio: O.Z. ]

08. 06. 2019. 08:35 >> 08:35
8

NIJESU GA POREMETILI

Bećiraj: Imao sam mali pritisak od navijača

Utakmica sa Kosovom trebalo je da bude najkomplikovanija za Fatosa Bećiraja, kapitena ,,sokolova“ rođenog u Peći, a na kraju je bila teška za cijeli tim.

"Sve se desilo pred utakmicu i normalno je da poremeti cijelu koncepciju i koncentraciju igrača pred meč. Nije lako kad poslije svega što spremaš dvije sedmice ili sa ovim selektorom tri godine, dođeš u situaciju da saznaješ vijesti koje nemaju veze sa fudbalom. Naravno da to ostavlja posljedice. Meni je bilo specifično, rođen sam na Kosovu, moja porodica je tamo, ali od trenutka žrijeba ,,namjestio sam glavu“ i ako sam već prihvatio da igram za Crnu Goru - onda moram to da obavim na najprofesionalniji način. Tako sam postupao od prvog dana okupljanja, možda ovo nije bila moja najbolja utakmica, ali na terenu sam dao sve što sam mogao", rekao je Bećiraj.

Tumbaković, Stojković i Ivanić su imali pritisak iz Srbije, da li je do Bećiraja nešto slično dolazilo sa Kosova?

"Imao sam mali pritisak od nekoliko nebitnih navijača, ali nijesu mogli da me poremete. Kada na sve gledate samo na sportski način, onda nemate problema prvo sa samim sobom, potom ni sa kim. Ne znam detalje situacije oko selektora, Stojkovića i Ivanića. Što se tiče mene, kosovski mediji i ljudi iz njihovog Saveza bili su korektni, ni sa jednog aspekta nijesu pokazali nijednu vrstu sujete, mržnje ili nečeg sličnog tome prema meni", naveo je Bećiraj.

Tri boda bila su imperativ protiv Kosova, osvojen je svega jedan - Crna Gora će morati da se "vadi" u Češkoj.

"Nijesmo se nadali ovome što se desilo i naravno da nas je to u velikoj mjeri poremetilo. Na kraju nijesmo uspjeli ni u onom što smo zacrtali, a to su tri boda. Ali, poslije svega moramo da budemo zadovoljni što nijesmo izgubili. Idemo u Češku da pokušamo da ispravimo", poručio je napadač crnogorske reprezentacije.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније