Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 06. 2019. 23:10 >> 23:19

"PAO" ŠAMPION SVIJETA

Turci savladali Francusku, slavili i Italija, Njemačka i Belgija

Fudbaleri Turske pobijedili su večeras na svom terenu šampione svijeta, selekciju Francuske sa 2:0, u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Turska je upisala i treću pobjedu i prva je na tabeli Grupe H sa devet bodova, dok je Francuska druga sa šest.

Golove za turski tim postigli su Kan Ajhan u 30. i Džengiz Under deset minuta kasnije.

Fudbaleri Italije slavili su u gostima protiv Grče sa 3:0. Sva tri pogotka postignuta su u prvih 45 minuta, a strijelci su bili Nikolo Barela u 23, Lorenco Insinje u 30. i Leonardo Bonući u 33. minutu.

Italija je sa maksimalnih devet bodova prva na tabeli Grupe J, dok je Grčka treća sa četiri.

Fudbaleri Njemačke su u gostima bili bolji od Bjelorusije sa 2:0. Njemačka je povela u 13. minutu golom Leroja Sanea, a konačan rezultat postavio je Marko Rojs u 62. minutu.

Njemačka je trenutno druga na tabeli Grupe C sa šest bodova iz dva meča, odnosno ima tri boda manje od prvoplasirane Sjeverne Irske koja ima meč više. Selekcija Bjelorusije upisala i treći poraz i posljednja je na tabeli.

Fudbaleri Belgije su bili sigurni na svom terenu i slavili protiv Kazahstana sa 3:0. Strijelci su bili Dris Mertens, Timoti Kastanj i Romelu Lukaku.

U istoj grupi, Škotska je na domaćem terenu pobijedila Kipar sa 2:1.

Belgija je prva na tabeli Grupe I sa devet bodova, ima dva više od Rusije i Škotske, Kipar i Kazahstan imaju po tri, dok je San Marino bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније