Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

09. 06. 2019. 08:44 >> 08:44
18

ODBACIO SPEKULACIJE

Tumbaković: Neću preuzeti klupu Srbije

Ljubiša Tumbaković, doskorašnji selektor Crne Gore kazao je da neće preuzeti reprezentaciju Srbije.

Tumbaković, kao i dvojica fudbalera Crvene Zvezde, Marko Ivanić i Filip Stojković, koji su rođeni u Srbiji, ali nastupaju za crnogorsku selekciju, bili su izloženi velikim pritiscima i prijetnjama od strane navijačkih frakcija iz Beograda, zbog čega nijesu nastupili protiv selekcije Kosova.

Srpski mediji su nakon toga Tubakovića vidjeli na klupi srpske reprezentacije, posebno poslije debakla "orlova" protiov Ukrajine zbog čega je pozicija Mlaena Krstajića uzdrmana.

Ipak, Tumbaković tvrdi da od toga trenutno nema ništa.

"Do prije dva sata sam bio selektor Crne Gore, tako da vam iskreno kažem da od toga nema ništa. Inače sam posljednjih godina stalno spominjan kao selektor, pa sam već postao vječiti kandidat. Mislim da treba pustiti Mladena da radi svoj posao, a pobjede i porazi su normalna stvar u fudbalu i ne treba ih prenaglašavati", rekao je Tumbaković za Kurir.

Međutim, sprski mediji pišu da Tumbaković neće dugo biti nezaposlen. Navodno, Vojvodina želi iskusnog trenera za svog šefa struke.

On bi se time vratio u srpski fudbal nakon što je u nekoliko navrata bio na klupi Partizana.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније