Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

09. 06. 2019. 11:34 >> 11:36

POSEBNI MOŽDA IZNENADI

Murinjo kod arapskog šeika u Njukastlu?

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo uskoro bi se trebao vratiti trenerskom poslu.

Posebni je bez trenerskog posla od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu, a prethodnih mjeseci se povezivao sa mnogobrojnim klubovima. Međutim, odlučio je da sačeka pravi projekat.

Murinjo želi da ima ekipu koja je spremna za izazove, ali na kraju bi mogao preuzeti tim gdje ga nikad ne bismo očekivali.

Šeik Kaled bin Zajed Al Nehajan uskoro bi zvanično trebao da postane vlasnik Njukastla. Prodaja je gotovo završena, a on bi rado vidio Murinja na klupi "Svraka" umjesto Rafe Beniteza, prenosi Sportsport.ba.

Portugalac ozbiljno razmatra mogućnost da sjede na klupu tima sa Sent Džejms Parka. Ulazak arapskih miliona vjerovatno bi mu donio ono što želi, ali je ranije isticao da bi rado vodio Njukastl u čast svog velikog prijatelja Ser Bobija Robsona.

"Volio bih da radim tamo. Osjećao bih se kao da idem kući kod gospodina Robsona. Sviđa mi se tamo, sviđa mi se stadion, atmosfera. Volim Njukastl", rekao je Murinjo.

On je sa pokojnim Robsonom sarađivao u Portu i Barseloni. Imao je tada ulogu prevodioca, a njegova karijera je dosegla bum kada je počeo samostalni posao u Portu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније