Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ pvportal.me ]

11. 06. 2019. 16:48 >> 16:49

PODNIO OSTAVKU

Gerina više nije predsjednik Rudara

Nakon više od četiri decenije rada u Rudaru Muhamed Gerina podnioo je ostavku na mjesto predsjednika kluba. Čovjek koji je sa Rudarom prošao put od Sjeverne regije, do Evrope po svemu sudeći više nema snage da se bori sa nedaćama koje su zadesile klub.

"Nakon analize učinjenog u prethodnoj sezoni odlučio sam da podnesem ostavku na mjesto predsjednika kluba. Prvo bih se zahvalio igračima i stručnom štabu koji su profesionalno odradili svoje obaveze i uspjeli da ostvare zacrtani cilj. Poslije izuzetno teške sezone, pogotovo u organizacionom smislu, osjecam potrebu da svojim činjenjem pokrenem stvari sa mrtve tačke, kada je u pitanju status FK Rudar. Iskreno vjerujem da ce se pojaviti sponzor, koji ce oformiti novi upravni odbor i kadar da stabilizuje situacija u klubu. Sa druge strane još jednom apelujem na velike kompanije, koje posluji na teritoriji nase Opštine, da se uključe u finansiranje najtrofejnijeg kluba na sjeveru, i pokazu nivo drustveno odgovornog djelovanja, naveo je Gerina u pisanoj ostavci.

Podsjetimo da je Gerina par puta ove sezone pozajmljivao novac kako bi klub moga da plati službena lica, sudije, kontrolora i delegata i na taj način spasio Rudar od selidbe u niži ranga takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније