Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ rtcg.me, beta ]

11. 06. 2019. 23:08 >> 23:16

BELGIJA SIGURNA

Italija u finišu do pobjede nad BiH, Njemačka brojala do osam

Fudbalska reprezentacija Italije savladala je Bosnu i Hercegovinu u Torinu 2:1 i zabilježila četvrtu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Gosti su poveli golom Džeka u 32. minutu, ali su Italijani su u nastavku preokrenuli. Insinje je poravnao, a pobjedu "azruiam" donio je Verati četiri minuta prije kraja

U istoj grupi, Jermenija je šokirala Grčku u gostima 3:2, dok je Finska bila sigurna na gostovanju Lihtenštajnu 2:0.

Italija je prva na tabeli sa 12 bodova, Finska ima devet, Jermenija šest, a Grčka i BiH po četiri. Na posljednjem mjestu je Lihtenštajn bez bodova.

Njemačka je brojala do osam protiv Estonije.

Rojs i Gnabri su postigli po dva gola, a upisali su se još Gorecka, Gundoan, Verner i Sane. 

Fudbaleri Sjeverne Irske su u istoj grupi pobijedili Bjelorusiju u gostima sa 1:0.

Sjeverna Irska je prva na tabeli sa 12 bodova, Njemačka ima devet uz utakmicu manje, dok je treća Holandija sa tri boda iz dva meča. Bjelorusija i Estonija su bez bodova.

Sigurna je bila i Francuska na gostovanju Andori. Pogađali su Mbape, Tuvan, Ben Jeder i Zuma. 

Reprezentacija Islanda pobijedila je Tursku na svom terenu sa 2:1, dok je Albanija bila bolja od Moldavije sa 2:0.

Francuska, Turska i Island imaju po devet bodova, Albanija je sakupila četiri, Moldavija tri boda, dok je Andora bez bodova.

Belgija je opravdala ulogu favorita protiv Škotske 3:0, uz dva gola Lukakua.

U istoj grupi pobjedu je upisala i Rusija koja je sa 1:0 bila bolja od Kipra. Jedini gol postigao je Aleksej Ionov u 36. minutu.

Belgija je prva na tabeli sa 12 bodova, Rusija ima tri boda manje, dok Kazahstan i Škotska imaju po šest. Na petom mjestu je Kipar sa tri, dok je San Marino bez bodova.

Fudbaleri Mađarske upisali su i treću pobjedu u Grupi E pošto su slavili protiv Velsa sa 1:0. Mađarska je sada prva na tabeli Grupe E sa devet bodova, Slovačka i Hrvatska imaju po šest, Vels tri, dok je Azerbejdžan bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније