Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 06. 2019. 12:55 >> 12:58

LUKAKU

"Klub mora da odluči o mojoj budućnosti"

Fudbaler Mančester junajteda Romelu Lukaku rekao je da klub mora da odluči o njegovoj budućnosti i da ne želi da se bavi glasinama.

Lukaku je postigao 12 golova u Premijer ligi prošle sezone, a mediji su spekulisali da bi Belgijanac mogao da napusti klub i pređe u Inter. Njegov menadžer Federiko Pastorelo rekao je u aprilu da će sve biti poznato na kraju sezone.

Lukaku je sinoć odigrao dobro za reprezentaciju Belgije protiv Škotske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. i postigao je dva gola u pobjedi od 3:0. Do sada je postigao 48 golova za reprezentaciju.

Upitan da li će i naredne sezone biti fudbaler Mančester junajteda, Lukaku je odgovorio: "Klub mora da odluči".

"Klub mora to da saopšti. Ne želim da se bavim nikakvim glasinama. Igram svoj fudbal i počećemo od toga", rekao je Lukaku, prenijeli su britanski mediji.

Lukaku je 2017. iz Evertona prešao u Junajted, kada je trener bio Žoze Murinjo, a ugovor mu ističe za tri godine.

Trener Junajteda Ole Gunar Solšer veću minutažu u prvenstvu dao je Markusu Rašfordu.

Uprkos lošoj sezoni, Lukaku je u prosjeku postizao gol u svakoj drugoj utakmici i 12. je najbolji strijelac u Premijer ligi prošle sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније