Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 06. 2019. 18:41   >>  18:59

BUDUĆNOST UPALILA MOTORE

Brnović : Želim duplu krunu i da prođemo dva kola u Evropi

Fudbaleri Budućnosti danas su počeli pripreme za narednu sezonu. Trener "plavih" Branko Brnović želi da ekipa koja je završila sezonu ostane na okupu, te da u Evropi prođe dva kola kvalifikacija.

“U narednih dva-tri dana moram da imam ekipu, na ljudima iz kluba je da vide kako će to da završe. Već duže vrijeme pričam o tome sa njima, jer ako čekam deset dana to znači da će igrači propustiti najvažniji dio priprema, a to ne želim. Volio bih da ostane ekipa iz prošle sezone, uz možda još dva pojačanja i to bi bilo to. Kada sam došao rekao sam da Budućnost mora da ostavi trag u Evropi, da prođe barem dva kola kvalifikacija. ”, rekao je Brnović.

Na domaćoj sceni, Budućnost kao i uvijek želi duplu krunu.

“Očekivanja su ista - borba za duplu krunu", rekao je Brnović.

Budućnost će do 22. juna trenirati u Podgorici, a tada se seli na Zlatibor, gdje će ostati sedam dana i odigrati tri kontrolne utakmice.

Žrijeb kvalifikacija za Ligu Evrope zakazan je za 18. jun.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније