Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

13. 06. 2019. 20:11 >> 20:09

DVOGODIŠNJI UGOVOR

Slaven Bilić novi menadžer Vest Bromvič Albiona

Slaven Bilić je imenovan je za novog menadžera Vest Bromvič Albiona.

Na klupskoj internet stranici objavljeno je da je Bilić potpisao ugovor na dvije godine.

“Naravno oduševljen sam ovom prilikom koja mi se ukazala. Želimo da napredujemo, želim da napredujemo na terenu i Albion me ubijedio da imaju veliku želju da se vrate u Premier ligu. Klub ima kratkoročni i dugoročni projekat, koji se ne sukobljavaju“, kazao je 50-godišnji Bilić za stranicu VBA.

VBA je bez trenera od kada je uloga privremenog menadžera Džejmsa Šana završena porazom u polufinalu plej-ofa Čempionšipa od Aston Vile. On je na klupi "vrećica" u martu naslijedio Darena Mura, koji je iznenađujuće dobio otkaz u trenutku kada je klub bio na četvrtom mjestu.

Bilić je posljednji trenerski angažman imao u Saudijskoj Arabiji, gdje je svega pet mjeseci proveo na klupi Al Itihada. Tokom karijere vodio je splitski Hajduk, mladu pa seniorsku reprezentaciju Hrvatske te Lokomotivu iz Moskve, Bešiktaš i Vest Hem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније