Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 06. 2019. 14:09 >> 14:26
1

POKRENUTA ISTRAGA

Bugarski navijači vrijeđali fudbalere Kosova?

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je istragu poslije navoda da su navijači reprezentacije Bugarske na rasnoj osnovi vrijeđali fudbalere Kosova tokom utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Kako su danas prenijeli britanski mediji, Bugarska se suočava sa suspenzijom i mogla bi da igra protiv Engleske pred praznim stadionom, 14. oktobra u Sofiji.

Navodni incidenti dogodili su se u ponedjeljak tokom utakmice u Sofiji, gdje je selekcija Kosova pobijedila Bugarsku sa 3:2, u utakmici Grupe A u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

UEFA će slučaj razmatrati 18. jula, a jedna od mogućih kazni je i djelimično zatvaranje stadiona.

Takođe, UEFA istražuje i navode da su navijači letonske reprezentacije na rasnoj osnovi vrijeđali fudbalere Izraela, u utakmici u kvalifikacionoj Grupi G.

Crna Gora je nedavno kažnjena zatvaranjem stadiona na jednu utakmicu, nakon što su njeni navijači na rasnoj osnovi vrijeđali fudbalere Engleske, tokom meča u martu u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније