Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2019. 16:53   >>  16:49

ODBIO NOVI UGOVOR

Benites odlazi iz Njukasla

Fudbalski klub Njukasl saopštio je danas da će trener Rafael Benites napustiti klub po isteku ugovora, 30. juna.

"Naporno smo radili da produžimo Rafin ugovor. Međutim, nije bilo i neće biti moguće, postići dogovor sa Rafom i njegovim predstavnicima", navodi se u saopštenju Njukasla.

Crno-bijeli su se prošle sezone borili za opstanak, a šampionat su završili na 13. mjestu u Premijer ligi.

Takođe, 30. juna klub će napustiti i Benitesovi saradnici iz stručnog štaba, a Njukasl je najavio da počinje potragu za novim trenerom.

"Zahvaljujemo Rafi i njegovim saradnicima na uloženim naporima u protekle tri i po godine i njihovom značajnom doprinosu onome što je zajedničkim snagama postignuto. Mi bismo željeli da zahvalimo i našim navijačima, igračima i zaposlenima na strpljenju tokom perioda neizvjesnosti", navodi se u saopštenju.

Benites je u martu 2016. godine došao u Njukasl, ali nije uspio da spriječi da klub ispadne iz lige. Crno-bijeli su se odmah naredne sezone vratili u Premijer ligu, a posljednje dvije sezone završili su na 10. odnosno 13. mjestu na tabeli.

Benites je ljubimac navijača Njukasla, koji su tražili od uprave kluba da Španac ostane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније