Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2019. 22:54 >> 22:52

MBAPE NEĆE NOVI UGOVOR

PSŽ značajno spustio cijenu za Nejmara

Brazilac Nejmar ne želi da ostane u PSŽ, a kako vrijeme prolazi sve je jasnije da rukovodstvo Svetaca neće 'zapinjati' da zadrži nezadovoljnu zvijezdu u svojim redovima.

Prvak Francuske je naime spreman da pusti Nejmara u Barselonu uz obeštećenje od 130 do 150 miliona eura, što je značajno manji iznos od prvobitnog - 300 miliona eura.

Le Parisien u isto vrijeme navodi da Parižani takođe žele da dobiju dva igrača po svom izboru, ali teško je očekivati da će čelnici prvaka Španije dozvoliti da im Sveci tek tako uzmu igrače.

Barselona je navodno spremna u transfer da uključi Filipea Kutinja, koji nije ispunio očekivanja od dolaska iz Liverpula.

PSŽ je ranije za Nejmara tražio oko 300 miliona eura za svog napadača, ali za taj iznos niko nije želio da kupiti 27-godišnjeg Brazilca.

Nejmar je dres katalonskog kluba nosio od 2013. do 2017. kada se preselio u Pariz u rekordnom transferu od 222 miliona eura. U sezoni 2018/19 odigrao je samo 28 utakmica i postigao je 23 gola, uz 13 asistencija.

Marka: Mbape ne želi da produži ugovor

Najbolji strelac Pari Sen Žermena prošle sezone Kilijan Mbape navodno ne želi da produži ugovor sa Svecima, što bi moglo da aktivira madridski Real, prenosi "Marka".

Važeći ugovor ističe 2022. tako da Parižanima još ne gori pod nogama, ali ovo svakako može da ustalasa duhove u glavnom gradu Francuske, posebno jer se zna da je Real već dugo zainteresovan za njega, a i on sam da u jednom trenutku zaigra na Bernabeuu.

Šampion Francuske već se suočava sa odlaskom jedne velike zvijezde, pošto je Nejmar izrazio želju da se vrati u Barselonu. Stoga, odlazak Mbapea svakako bi bio neprihvatljiv ovog ljeta. Ipak, ako ne bude želio da produži ugovor, vrlo vjerovatno bi sljedećeg ljeta Real bio u veoma dobroj poziciji da dovede jednu od svojih najvećih želja.

Mbape je u Pariz došao 2017. u transferu vrednom 180 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније