Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

02. 07. 2019. 20:21 >> 20:18

70 MILIONA EURA

Barselona odbila Bajernovu ponudu za Dembelea

Barselona je odbila ponudu Bajerna od 70 miliona eura za mladog francuskog fudbalera Usmana Dembelea.

Spekuliše se da bi Katalonci vrlo rado pustili ovog fudbalera da se vrati u Bundesligu, ali u tom slučaju cijena transfera ne bi smjela da bude manja od sto miliona eura.

Nakon odlaska legendarnih krila Franka Riberija i Arjena Robena, Bajern je u potrazi za novim fudbalerima koji bi mogli da pokrivaju tu poziciju.

Navodi se da njemački klub interesuje i Leroj Sane iz Mančester sitija, pa bi eventualno dovođenje ova dva mlada fudbalera u potpunosti pokrilo poziciju ofanzivnih veznih igrača na duži vremenski period.

Ipak, ostaje veliki znak pitanja pored imena Dembelea, pošto čelnici Barselone upravo njega vide kao svog aduta u eventualnoj razmjeni sa Pari Sen Žermenom, prilikom povratka Nejmara u ovaj španski klub.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније