Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Agencije [ Objavio: O.Z. ]

03. 07. 2019. 14:09   >>  14:09

IZ PORTA U ATLETIKO

Brazilac Felipe novi Savićev saigrač u odbrani

Fudbalski reprezentativac Brazila Felipe, koji je posljednje tri sezone nastupao za portugalski Porto, karijeru će nastaviti u Atletiko Madridu.

U saopšenju iz madridskog kluba potvrđeno je kako će brazilski štoper danas doputovati u Madrid, gdje će potpisati ugovor koji će ga za Atletiko vezati naredne tri sezone.

Tako će crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobiti novog saigrača, ujedno i konkurenciju u zadnjoj liniji odbrane.

Iz Atletika navode kako je plan da Felipe popuni prazninu u odbani koja je nastala odlaskom Urugvajca Dijega Godina, sada novog člana Intera, prenosi Anadolija.

Felipe (30) je 2016. godine iz brazilskog Korintijansa za dva miliona eura prešao u Porto, a tokom posljednje sezone provedene u Portugalu privukao je pažnju brojnih fudbalskih stručnjaka u Evropi.

Iz Porta su ranije saopštili da je 28. maja postignut dogovor oko prelaska Felipea na Metropolitano, te da će ovaj transfer iznositi 20 miliona eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније