Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

03. 07. 2019. 15:15 >> 15:52

NAPUŠTA ATLETIKO

Rodri platio svoju klauzulu i ide u Siti

Španski fudbaler Rodrigo Ernandes, poznatiji kao Rodri, sam je platio svoju oslobađajuću klauzulu u iznosu od 70 miliona eura i nije više igrač Atletiko Madrida. Prema medijskim navodima Rodri je u srijedu ujutru stigao sa novcem u sjedište Pimere, a očekuje se da će uskoro potpisati za engleskog šampiona Mančester siti.

U Atletiku su izgleda bili svjesni da neće uspjeti da zadrže mladog vezistu, jer su nedavno na predstavljanju Markosa Ljorentea pojačanja iz Real Madrida igraču dali dres sa brojem 14, koji je prošle sezone nosio upravo Rodri.

Zanimljivo madridski klub je 23-godišnjeg Rodrija doveo prošlog ljeta iz Viljareala za svega 20 miliona eura. Samo godinu dana kasnije na njemu će zaraditi 50 miliona eura.

Rodri je za Atletiko Madrid odigrao 47 takmičarskih utakmica i postigao tri gola. U dresu reprezentacije Španije nastupio je šest puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније