Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 07. 2019. 21:17   >>  21:14

ĐALOVIĆ PRESUDIO ISKRI

Minimalac Titograda u "generalki" pred CSKA

OFK Titograd je pobijedio Iskru u prijateljskom susretu rezultatom 1:0. Pobjednički gol postigao je Radomir Đalović u 70 minutu, na asistenciju Mamadu Mendija.

Iskra je u tom trenutku napadala, OFK Titograd se dobro branio, a loptu je na 60 metara prihvatio Mamadu Mendi.

Odličnim driblingom, ofanzivac „romantičara“ izbacio je čak tri igrača i povukao kontru. Mendi je bio prebrz za odbranu Iskre, izašao je ispred golama i asistirao Radomiru Đaloviću. Potez koji je riješio susret.

OFK Titograd

Ivanović, Novović, Roganović, Živković, Mendi, Nikolić, Brnović, Đalović, Pavlović, Miličković.

Igrali još: Joksimović, Popović, Perišić, Pejović, Muzurović, Išljami, Divanović, Mađi, Škrijelj, Gašević, Petrović, Matanović.

Iskra

Blažić, Lakić, Perović, Obradović, Joksimović, Šahman, Boričić, Vukotić, Camaj, Kulundžić, Milić

Igrali još: Spasojević, Milačić, Pejović, Drinčić, Kaluđerović, Rogošić, Karaklajić, Burzanović, Šuletić, Krstin, Gajić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније