Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

04. 07. 2019. 10:54   >>  10:53

POVRATAK NA STAMFORD BRIDŽ

"Dobrodošao kući": Lampard i zvanično u Čelsiju

Frenk Lampard i zvanično je postao novi trener Čelsija, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Lampard (41), jedan od najboljih igrača tog kluba, vraća se na Stamford Bridž.

"Ponosan sam što sam se vratio u svoj klub kao trener. Svi znaju kolika je moja ljubav prema ovom klubu, kao i istorija koju dijelimo", rekao je Lampard za zvaničnu klupsku stranicu i dodao:

"Moj fokus je na sezoni koja je pred nama. Tu sam da naporno radim i donesem uspjeh u budućnosti ovog kluba. Jedva čekam da krenem sa poslom", izjavio je Lampard.

Lampard je u Čelsiju proveo 13 godina kao igrač, gdje je postao i legenda kluba, ali i najbolji strijelac. Sada se vraća u ulozi trenera i svi su ubijeđeni da je ovaj potez uprave Čelsija pravi pogodak.

Predvodio je Derbi do plej-ofa za Premijer ligu, ali je ekipa u dvomeču izgubila od Aston Vile. 

On je na klupi londonskog kluba zamijenio Mauricija Sarija, koji je posle jedne sezone napustio klub i preuzeo Juventus. 

Lampard je 10. trener Čelsija otkako je Roman Abramovič preuzeo klub 2003. godine.

Direkorka kluba Marina Granovskaja kazala je da u finalu plej-ofa Čempionšipa Lampard demonstrirao da je "jedan od najtalentovanijih mladih trenera"

"Zadovoljstvo nam je da poželimo dobrodošlicu Frenku. On posjeduje ogromno znanje i razumije klub", rekla je Granovskaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније