Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 07. 2019. 17:24 >> 17:21

JEDNOGODIŠNJI UGOVOR

Zvanično: Bufon ponovo u Juventusu

Golman Đanluiđi Bufon i zvanično je ponovo u Juventusu pošto je danas sa tim fudbalskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Bufon se tako vraća u Juventus, poslije samo godinu dana provedenih u Pari Sen Žermenu.

On je među crno-bijelima iz Torina proveo 17 godina i jedan je od najtrofejnijih igrača na svijetu. Osvojio je devet šampionskih titula u Italiji i četiri Kupa, šampionsku titulu u Francuskoj, a sa reprezentacijom Italije Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Očekuje se da će Bufon biti rezervni golman, iza startera Vojčeha Ščensnog.

Bufonu je potrebno da odigra još osam utakmica kako bi oborio rekord bivšeg kapitena Milana Paola Maldinija po broju utakmica u Seriji A.

Poslije ove sezone očekuje se da će Bufon preuzeti neku funkcionersku ulogu u Juventusu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније