Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 07. 2019. 18:25 >> 18:22

"NAJTEŽA ODLUKA"

Roben završio karijeru

Legendarni holandski fudbaler Arjen Roben je objavio da zavrašava karijeru.

"Razmišljao sam mnogo prethodnih sedmica. Kao što znate, htio sam da uzmem malo vremena nakon posljednjeg meča u Bajernu da vidim šta ću uraditi. I odlučio sam da stavim tačku na karijeru. Ovo je, bez sumnje, najteža odluka koju sam ikada donio, odluka u kojoj su se sudarili moje srce i razum. Ljubav prema igri i ubjeđenje da mogu da izdržim cijeli svijet na leđima, sudarili su se sa realnošću da ne ide sve kako hoću i da nijesam više 16-godišnji dječak, koji nije imao pojma šta povreda znači”, kazao je Roben.

On je u karijeri igrao za Groningen, PSV, Čelsi, Real Madrid i Bajern, a dres Holandije je nosio 96 puta.

Osvojio je 30 trofeja, od čega 20 sa Bajernom, sa kojim je osam puta bio šampion Njemačke, dok je 2013. sa Bavarcima pokorio Evropu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније