Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Klix.ba, Objavila: J.B.Č. ]

05. 07. 2019. 09:40 >> 09:39

PALI PRVI OTKAZI

Uprava Barselone se raspada

Žordi Mestre podnio je ostavku na mjesto potpredsjednika Barselone nakon što se nije slagao s ostalim članovima uprave kluba u vezi s Nejmarovim transferom u katalonski klub.

Nejmar se usko povezuje s povratkom u Barselonu, a Mestre se, kao i prvi potpredsjednik kluba Žordi Kardoner, ne slaže s njegovim povratkom. Nedavno je Kardoner otkrio šta misli o Nejmarovom povratku.

"Istina je da se Nejmar želi vratiti u Barselonu, no mi ne razmišljamo o potpisivanju ugovora s njim. O toj temi se i ne razgovara. Postoje mnoge stvari koje nam se nijesu svidjele kada je riječ o njegovom odlasku u PSŽ, mnogo stvari koje smo trebali riješiti. Morate krenuti dalje, ljudi govore da smo potpisali ugovor s Nejmarom, a mi nijesmo potpisali ništa. Nijesmo ni održavali kontakt s njim. On i mnogi drugi fudbaleri žele igrati za Barselonu, nije mi iznenađenje to što se želi vratiti. Događalo se to i ranije, neki su odlazili i vraćali se, Sesk Fabregas, Žerar Pike. Nejmar je odličan igrač, ali morate uzeti u obzir okolnosti u kojima je otišao kako biste znali da li će te glasine postati stvarnost jednog dana", izjavio je Kardoner.

Nakon neslaganja s ostalim čelnicima kluba u vezi s Nejmarovim povratkom u Barselonu, Mestre je odlučio podnijeti ostavku pa ga mediji u Španiji nazivaju "prvom Nejmarovom žrtvom".

No, prema pisanju španske Marce, Nejmar nije jedini zbog kojeg je došlo do svađe među čelnicima Barselone, a slična dilema bila je i u vezi s Grizmanovim transferom, kojem pojedini čelnici zamjeraju što je 2017. godine odbio Barselonu i takođe ga ne žele vidjeti u timu.

"Blaugrana" će tokom ljetnog prijelaznog roka, bez obzira na sve, pokušati dovesti Nejmara i Grizmana u svoje redove, a vidjećemo kako će se to odraziti na ostale čelnike kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније