Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 07. 2019. 16:10   >>  16:09

UPRKOS SPEKULACIJAMA DA ODLAZE

Pogba i Lukaku na pripremama sa Junajtedom

Fudbaleri Mančester junajteda Pol Pogba i Romelu Lukaku putuju sa ekipom na pripreme u Australiju, Singapur i Kinu, uprkos spekulacijama da će napustiti klub, prenijeli su danas britanski mediji.

Pogbin agent Mino Rajola rekao je u petak da radi na odlasku francuskog reprezentativca sa Old Traforda. Pogba se danas pojavio u trening centru uoči polaska na 18-dnevni put.

Francuz je dobio produženi odmor, uz nekolicinu reprezentativaca koji su igrali u Ligi nacija i kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo.

Takođe i Lukaku bi trebalo da napusti Mančester junajted, ali se i on pojavio u trening centru.

U ekipi su i dvojica novih igrača Den Džejms i Aron Van-Bisaka, ali nema Matea Darmijana i Freda iz porodičnih razloga. Njih dvojica će se kasnije priključiti ekipi.

Mančester junajted će u Australiji igrati protiv domaće ekipe Pert Glori i Lidsa, dok će u Singapuru igrati protiv Intera, a u Kini protiv Totenhema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније