Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

09. 07. 2019. 22:03 >> 22:18

LIGA EVROPE

Ubjedljiv poraz OFK Titograda u Sofiji

Fudbaleri OFK Titograda poraženi su večeras u Sofiji od ekipe CSKA 4:0, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri OFK Titograda uspješno su parirali favoritu iz Sofije u većem dijelu prvog poluvremena. Popularni „romantičari“ bili su jako blizu da na odmor odu sa sjajnih 0:0, ali na pet minuta prije kraja prvog poluvremena, CSKA je ipak uspio da stigne do vođstva.

Bugari su poveli u režiji Tijaga Rodrigeša iz Portugala koji je izveo slobodan udarac, golman Saša Ivanović je uspio da neutrališe ovaj pokušaj, ali se lopta odbila do Brazilca Evandra koji je pogodio za 1:0, piše Sport klub.

Izabranici Dragoljuba Đuretića imaju za čim da žale jer je dvije sjajne prilike propustio Radomir Đalović, a defanzivci tima iz Sofije uspeli su da izbace loptu ispred svog gola poslije gužve i sjajnog prodora Senegalca Mamadu Mendija.

Međutim, u nastavku, CSKA je za tili čas pobjegao na 3:0. U 53. minutu stijelac je bio već pomenuti Rodrigeš, a dva minuta kasnije, mrežu OFK Titograda je zatresao još jedan Brazilac u sastavu tima iz Sofije, Džeferson.

Tačku na meč, stavio je jedan od rijetkih Bugara u sastavu CSKA iz Sofije Kristijan Malinov u 73. minutu.

Revanš utakmica na programu je narednog utorka u Podgorici.

Bolji iz dvomeča između OFK Titograda i CSKA iz Sofije u drugom kolu sastaće se sa Osijekom.

U četvrtak će na evropsku scenu i ostali crnogorski predstavnici u Ligi Evrope, Budućnost i Zeta.

Budućnost će u Rakvereu ugostiti estonsku Trans Narvu, dok će Zeta biti domaćin mađarskom Fehervaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније