Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.P. ]

13. 07. 2019. 09:57 >> 09:57

ITALIJANSKI MEDIJI

Siniša Mihajlović zbog bolesti prekida karijeru?

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović možda će morati da napusti klupu tog kluba kako bi se suočio s ozbiljnom bolešću, piše Korijere delo Sport.

Kako navodi taj list, Mihajlović je nedavno obavio medicinske testove i doktori su ga upozorili da liječenje treba da nastavi agresivnim tretmanom.

Korijere delo Sport nije naveo koja je bolest u pitanju, već samo da se očekuje da će srpski trener održati konferenciju za novinare ili da će se oglasiti saopštenjem kako bi objasnio situaciju.

Siniša Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Pipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mjesta na tabeli Serije A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније