Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

13. 07. 2019. 16:55 >> 17:06
5

MIHAJLOVIĆ

"Testovi krvi su pokazali da imam akutnu leukemiju"

Trener Bolonje Siniša Mihajlović potvrdio je danas da su testovi krvi pokazali da boluje od akutne leukemije.

On je na današnjoj konferenciji potvrdio da je na dodatnim pregledima, kojim je podvrgnut zbog groznice, pokazano da boluje od leukemije.

"Imao sam groznicu, ali doktorka nije vjerovala da je to tek tako... Otišao sam na još jedan test i on je pokazao da imam leukemiju", rekao je Mihajlović.

On je potom detaljnije objasnio situaciju.

"Kada sam dobio tu vijesti, to je bio pravi udarac. Sedio sam danima plačući... Ovo nijesu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, sa ispruženim grudima, gledajući je u oči, onako kako sam to uvijek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobijediti. I to sam objasnio svojim igračima, imali smo konferencijski poziv s njima i kao što je prirodno, imao sam suze. Objasnio sam im da moramo napasti i otići do pobjede. Ako sednemo i pokušamo se braniti, odmah ćemo se srušiti. Moram koristiti svoju taktiku u ovoj borbi i siguran sam, bez ikakvih sumnji, da ću dobiti ovu bitku. Pobijediću je za moju porodicu, za svoju djecu, za sve one koji me vole", rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Filipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mjesta na tabeli Serije A.

On je dodao da su posljednja testiranja, koja je obavio 28. februara bili regularni i da nijesu pokazivali znake bolesti.

"Do kraja maja sam normalno trenirao, nijesam se zamarao, svuda sam putovao... Otac mi je umro od raka, tako da redovno idem na kontrole. Da sada nijesam obavio ovaj test, ne bi se znalo dugo da imam leukemiju", kazao je srpski trener.

On će i pored bolesti ostati trener Bolonje, ali će tokom perioda liječenja njegovi pomoćnici predvoditi ekipu s klupe.

Sabatini: Mihajlović ostaje trener Bolonje

Direktor Fudbalskog kluba Bolonja Valter Sabatini istakao je danas da će Siniša Mihajlović ostati trener ekipe.

"Trener je pokazao veliku hrabrost kada je zakazao konferenciju za novinare. Ovdje smo da ga podržimo, porodica Saputo je doletjela iz Montreala. Ovaj čovjek će uvijek moći da računa na Bolonju. Biće uz nas i mi ćemo biti uz njega, šta god da se dogodi. Mada, mogu vam reći da se ništa neće dogoditi jer je ovaj čovjek veoma jak", rekao je Sabatini.

"I neka bude jasno - Siniša će ostati trener Bolonje, ništa se ne mijenja", istakao je Sabatini.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније