Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 07. 2019. 10:44   >>  10:43

DIREKTNO NA TVCG

Titograd želi da popravi utisak iz Sofije

Fudbaleri OFK Titograda igraju večeras revanš meč 1.kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv bugarskog tima CSKA iz Sofije.

Prije sedam dana podgorički tim je poražen na gostovanju u Sofiji rezultatom 0:4.

I pored činjenice da je pred "romantičarima" nemoguća misija, trener Dragoljub Đuretić je uvjeren da će njegov tim imati šta da pokaže u revanšu.

"Naš cilj je da pružimo maksimum i uz pomoć sreće koja je neophodna u ovakvim susretima stignemo do trijumfa. Spremni smo da popravimo utisak iz Sofije", kazao je Đuretić.

Fudbaleri OFK Titograda će greške, posebno u opasnim zonama ispred gola i na sredini terena, morati da svedu na minimum.

"Tih 40 minuta prvog dijela iz Sofije mogu da nam budu pokazatelj kako treba da igramo. Stajali smo dobro, imali čak i neke šanse, ali smo nakon gola potpuno pali. CSKA je naravno, kao odlična ekipa, rekao bih najatraktivnia u regionu sa svojim Brazilcima i Portugalcima, sve naše greške iskoristio", rekao je Đuretić.

Meč između Titograda i CSKA igra se na Gradskom stadionu u Podgorici od 20:30.

Direktan prenos na TVCG 2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније