Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 07. 2019. 18:22   >>  18:20

60 MILIONA FUNTI I BONUSI

Inter sprema novu ponudu za Lukakua

Italijanski fudbalski klub Inter ponudiće Mančester junajtedu 60 miliona funti i bonuse za napadača Romelua Lukakua, prenio je danas Skaj.

Taj predlog odnosi se na trajni ugovor, koji bi bio isplaćen u priodu od dvije ili tri godine, a bonusi su osmišljeni kako bi se Inter primakao cijeni koju traži Mančester junajted za svog igrača.

Sportski direktor Intera Pjero Ausilijo rekao je prošle nedjelje da Junajted želi više od 79 miliona funti, koliko je platio Evertonu za Lukakua 2017. godine.

Inter je poslije toga poboljšao svoju ponudu i sa početnog zahtjeva o dvogodišnjoj pozajmici, italijanski klub želi da plati u godišnjim ratama od devet, 27 i 27 miliona funti.

Skaj je prenio da su u Interu svjesni da se prelazni rok u Engleskoj završava za nešto više od tri nedjelje i da vjeruju da će Junajtedu biti potrebno vrijeme da nadje zamjenu.

Lukaku je sa ekipom na predsezonskoj turneji po Australiji, a u više navrata je rekao da želi da igra u Seriji A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније