Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 07. 2019. 21:32   >>  21:36

TROGODIŠNJI UGOVOR

Petković potpisao za Anže

Crnogorski golman Danijel Petković je promijenio klub, ali nije zemlju - potpisao je trogodišnji ugovor sa članom francuske elite Anžeom.

Klub je na zvaničnom sajtu objavio da će naš reprezentativac u novom klubu nositi dres sa brojem 30.

"Cilj mi je bio da se takmičim sa najboljima i u jednoj od najboljih liga na svijetu. O ovome sam sanjao kao dječak, hvala svim trenerima sa kojima sam radio, porodici i ljudima koji su uz mene sve ove godine. Ovo mi je samo još veći motiv da svakodnevno dajem sve od sebe, jer ovaj nivo to i zaslužuje", rekao je Petković.

On je tako nakon dvije sezone napustio Lorijen, za koji je odigrao 55 utakmica.

Za crnogorsku reprezentaciju upisao je 17 nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније