Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2019. 20:21 >> 20:20

ZA LUKAKUA

Junajted odbio novu ponudu Intera

Mančester junajted je odbio novu ponudu Intera za napadača Romelua Lukakua.

Belgijanac je zbog lakše povrede propustio duel dva kluba u Singapuru u meču Internacionalnog kupa šampiona u kojem je Junajted slavio sa 1:0.

Vjerovalo se da će susret dvije strane biti idealna prilika da se razmatra ponuda Italijana za Lukakua, koji želi da promijeni sredinu, ali čelnici Junajteda su odlučni da ga ne puste bez visokog obeštećenja.

Inter je samo koji sat pre početka utakmice poslao novu ponudu od 60 miliona eura, koja je uključivala i određene bonuse, ali to je bilo daleko ispod traženih 100 miliona, koliko ga procjenjuju na "Old Trafordu".

Trener Intera Antonio Konte je očligledno nezadovoljan zbog toga, jer se još jednom pokazalo da je ekipi potreban iskusan napadač.

"Rekao sam još u petak, Lukaku je igrač Mančester junajteda. Nije u redu da opet pričam o njemu. Moramo da pokažemo respekt prema klubu, prema samom igraču, ali i mojim igračima. Dopada mi se, smatram da je on taj koji može da unaprijedi našu igru, ali to je moja nada i želja, drugo je šta će se dogoditi i šta će uraditi ljudi iz kluba", zaključio je Konte, prenosi B92.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније