Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2019. 21:05   >>  18:41

OTVORENA ISTRAGA

Španska federacija provjerava transfer Grizmana

Fudbalska federacija Španije otvorila je istragu povodom tvrdnji Atletika da im Barselona duguje još 80 miliona eura od transfera Antoana Grizmana.

Klub iz Madrida je još prošle nedjelje izdao saopštenje u kojem tvrdi da nije sve bilo kako tvrde u Barseloni pa su pozvali Federaciju da procijeni ko je u pravu.

Grizman je prošlog ljeta potpisao novi petogodišnji ugovor sa Atletikom po kom je otkupna klauzula bila 200 miliona eura.

Ta cijena je 1. jula 2019. pala na 120 miliona, koliko je Barselona platila "jorgandžijama", ali u Atletiku tvrde da im Katalonci duguju još 80.

"Atletiko vjeruje da je suma od 120 miliona nedovoljna da ispuni otkup njegovog ugovora jer je očigledno da je se igrač sa Barselonom dogovorio mnogo prije nego što je cijena pala na 120 miliona. Raskid ugovora se dogodio prije kraja prošle sezone i to prije svega zahvaljujući potezima igrača, tako da smo započeli proceduru odbrane interesa naših prava i legitimnih interesa", stoji u saopštenju Atletika, prenosi B92.

S druge strane u Barseloni se brane time da nijesu prekršili pravila i kažu da nema dokaza za tako nešto.

"Razgovarao sam sa njima, ali ne mislim da imaju bilo kakav dokaz za nešto pogrešno. Razumem da svako brani svoj interese, pričao sam i sa predsednikom Enrikeom Serezom, ali u tome svemu nema ništa. Nije ništa bilo u martu, kako tvrde", rekao je predsednik Barselone Đozep Martija Bartomeu.

Grizman je takođe angažovao advokate koji tvrde da je on veoma razočaran potezom bivšeg kluba i njegovih čelnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније