Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

21. 07. 2019. 12:59 >> 12:58

OD SJUTRA TRENIRA SA TIMOM

PSŽ: Nije bilo konkretne ponude za Nejmara

Sportski direktor Pariz Sen Žermea, Brazilac Leonardo, izjavio je da dosad nije bilo konkretne ponude iz Barselone za brazilskog reprezentativca Nejmara.

Leonardo je nakon prijateljske utakmice PSŽ-a s Nuremburgom, koja je okončana rezultatom 1:1, izjavio da se u proteklih dana ništa nije promijenilo po pitanju transfera brazilske zvijezde.

"Ništa se nije promijenilo. Nema konkretnih ponuda za Nejmara. On ima ugovor s nama i naš je igrač. Situacija je ista već deset dana", rekao je Leonardo.

Trener PSž-a Tomas TuHel izjavio je da je to pitanje koje međusobno rješavaju klub i igrač.

"Sjutra će po prvi put trenirati s timom. Dosad je to radio individualno", rekao je Tuhel.

Njemački Skaj u četvrtak je javio da je Barcelona ponudila PSG-u dva igrača plus 100 miliona eura za Neymara.

Brazilac je nedavno propustio pripreme aktuelnog šampiona Francuske, zbog čega je kažnjen sa 375 hiljada eura. Takođe je obavijestio upravu da želi napustiti klub.

Nejmar je u PSŽ stigao iz Barselone u rekordnom transferu od 222 miliona eura. Za "svece" je odigrao 58 utakmica i postigao 51 gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније