Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Agencije [ Objavio: O.Z. ]

21. 07. 2019. 11:40 >> 11:39

RADE NA TRANSFERU

Zidan: Bejl je veoma blizu odlaska iz Reala

Trener Real Madrida Zinedin Zidane izjavio je da je velški reprezentativac Garet Bejl (30) veoma blizu odlaska iz "kraljevskog kluba".

Real Madrid je u subotu u Hjustonu u sklopu Međunarodnog kupa šampiona izgubio od Bajerna iz Minhena sa 3:1, a trener Zinedin Zidan je objasnio zašto Bejl nije bio među članovima tima.

"Bejl nije igrao jer je veoma blizu odlaska. Nadamo se da će uskoro otići, to bi bilo najbolje za sve. Radimo na njegovom transferu u drugi klub", rekao je Zidan, prenosi Anadolija.

Dodao je da lično nema ništa protiv Velšanina, ali da je zbog određenih stvari morao donijeti odluku o promjenama.

"Odlazak je trenerova odluka, ali i odluka igrača koji poznaje situaciju. Situacija će se promijeniti. Ne znam da li u 24 sata ili 48, ali hoće. To je dobro za sve", rekao je Zidane.

Kao mogući novi klub Bejla spominje se upravo Bajern koji je u potrazi za krilnim igračima nakon odlazaka Arjena Robena i Franka Riberija.

Bejl je 2013. godine prešao u Real Madrid iz Totenhema za tada rekordan iznos od gotovo sto miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније