Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 07. 2019. 22:40 >> 23:19
3

GREŠKE KOŠTALE "PLAVE"

Poraz od Zarje, Budućnost pred eliminacijom

Fudbaleri Budućnosti poraženi su od ukrajinske Zarje 1:3 (0:2), u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Meč je prelomljen u prvih 20-ak minuta, nakon što je početak utakmice protekao bez šansi.

Gosti su iz polukontre stigli do vođstva u 16. minutu, golom Gromova, da bi samo tri minuta kasnije, isti igrač duplirao prednost nakon velike greške golmana Dragojevića.

Budućnost nije reagovala do kraja poluvremena, jedino je Boljević imao solidan pokušaj iz slobodnog udarca u 37. minutu.

Izabranici Branka Brnovića imali su incijativu na startu nastavka, koja je krunisana golom. Prvo je Boljević bio u šansi kada je ostao sam na petercu, ali je glavom šutnuo preko gola, da bi Perović u 59. minutu smanjio na 1:2 nakon kornera.

Samo dva minuta kasnije Perović je ponovo bio u centru pažnje. Nakon sjajne akcije "plavih" snažno je šutira sa distance, ali lopta je otišla preko prečke.

Budućnost nije mogla do izjednačenja, ali Zorja je stigla do trećeg gola. Arveladze je bio strijelac nakon što su gosti iskoristili novu neopreznost odbrane "plavih".

Do kraja meča, "plavi" su mogli do izjednačenja iz slbodnog udarca. Mijić je sjajno šutirao sa 18 metara, lopta je pogodila prečku ali je odskočila ispred gol linije.

Budućnost je na startu kvalifikacija, pobjedama u oba duela, eliminisala estonsku Trans Narvu (4:1 i 2:0). Zarja je bila slobodna u prvom kolu.

Revanš je na programu narednog četvrtka u Lugansku.

Bolji iz dvomeča u trećem kolu će igrati sa boljim iz dvomeča između CSKA iz Sofije i Osijeka. Bugarski tim je danas slavio u prvom meču pred svojim navijačima sa 1:0.

CSKA je na startu kvalifikacija eliminisao OFK Titograd. 

Prilog Vlada Jovićevića, TVCG:

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније